Main menu

Уважаема проф. АТАНАСОВА,

Скъпа ВАНЯ,

 

С вълнение, радост и уважение, но най-много от все сърце те поздравявам за твоя юбилей. Към моите думи за здраве, щастие и всички най-добри мисли и пожелания за теб – Човек и Приятел с голяма сила на духа и воля за съзидание и градеж, се присъединяват и колегите от Националния браншов синдикат „Висше образование и наука”, който създадохме заедно и пак заедно го утвърдихме във времето като една водеща институция за защита правата на хората от сектора на висшето образование и науката.

Пожелавам и занапред, в качеството ти на Почетен професор на ШУ”Еп.К.Преславски”, което заслужаваш най-вече заради истинската ти вярност към академичните традиции и ценностите на любимия ти Университет, да носиш и пренасяш във времето доброто и обичта към професията, към всички твои колеги и към нас – твоите приятели!

Мила Ваня,

Ти заслужаваш тази висока титла не защото днес е твоя юбилей, а защото си от хората с огромен принос за утвържадаване на високите стандарти, които е наложил Шуменския университет като модел за развитие на млади  специалисти  с европейско самочувствие!

Благодаря ти, че през всичките тези години беше до мен и с нас в общото ни дело за едно по-добро бъдеще за хората и страната ни. Надявам се и силно се моля това да продължи и в годините напред!

 

ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ!

 

С най-добри чувства и с много обич,

Доц. д-р инж. Лиляна Вълчева

Председател на ВОН-КНСБ

 

19 Април 2013 г.

    гр. София

Share